söndag 29 maj 2011

Bröllopstider.

Ja nu är det helt klart bröllopstider, känns som att det är ovanligt många som ska gifta sig nu i sommar vilket är super kul, allt från stora till lite enklare bröllop.
Detta gör ju också att det är roligt för oss frisörer när man får möjlighet att göra en massa olika uppsättningar och stilar.
En hel del tärnor blir det ju också, vilket jag personligen kan vara lite knepigt för man vill ju göra tärnan snygg men dom får ju inte överglänsa bruden.
Ja att klä en brud är alltid något speciellt, oftast är dom flesta lite nervösa för allt runt om krig, om dom har glömt något?  eller om det inte går som man planerat? om man snubblar i kyrkan? eller spiller på klänningen? och jag kan säga att sådant händer, har vart med om allt från att en brud fått måsskit på klänningen, fel färg på blommorna, smink på klänningen till att prästen var full i kyrkan, men sådant händer och det är ju sådana saker som också gör att denna dag också är så speciell, och vad som än händer blir man ju tillslut gift i allfall och de är väl de som är de viktiga eller hur?
Så alla blivande brudar släpp kontrollen och NJUT och ha kul, för de här är er dag som ni kommer minnas resten av era liv:)




Lite bilder på en bruduppsättning från igår.



Bak. En enkel uppsättning med  vita små orkidéer.




Båda sidorna, valde även att låta helluggen vara kvar för det ramar in ansiktet och ger en mjukare känsla på frisyren.
Kristine hoppas du får en super bra bröllopsdag och en kanon  resa :)




Lite bilder på andra bruduppsättningar jag gjort från förut.




Två halvuppsättingar.

En näve risgryn och ett stort lycka till alla brudar!
/Sanna






1 kommentar: