tisdag 20 september 2011

Middag med tjejerna!

Hejsan! Igår blev det en trevlig kväll på La famiglia med tjejerna, massa prat, lite vin och god mat:) Även om vi jobbar tillsammans så är det inte så ofta vi hinner sitta ner tillsammans och bara snacka lite om ditt och datt. Vi hade i alla fall en super härlig kväll tillsammans och jag rullade fram som en boll när vi lämnade restaurangen:) Tur att jag valde en fluffig kjol:)



Jag färgade lite svarta slingor i Annicas hår, måste ju vara snygg om man ska lämna ön och ta steget att åka över bron;)


Klippte nästan bara killar igår på jobbet, så jag gick lös med rakmaskinen,  hårfärg och vax:)



Ny klippta coola killar som visar hur man gör en riktig monster min:)





Japp och så bara det av emot kungsholmen, vi plockade upp Lina på vägen och parkerade bilen i Abrahamsberg. Fram med remsan och upp på tuben:)


och in på La Famiglia.

Annica och Lina.

Järngänget:) Sitter och planerar hösten;)
Jag och Elvira.


Blev en hel del mat om man säger så:) förätt, varmrätt och lite italienskt kaffe, som var riktigt gott ( jag som älskar kaffe:) Lyxkaffe som min kompis lillebror brukar kalla de ::)

Bra meny och trevlig personal:) Jag åt för första gången i mitt liv fasan och det smakade bra tycker jag, annars hör fasan inte direkt till det jag brukar äta utan är mer en irriterande fågel som springer över vägen och som man nästan alltid håller på att köra på ;)



Notera Linas hemliga beundrare i bakgrunden;)

När bild:)

Alla mätta, glada och redo för nya tag på salongen . Tack för en trevlig kväll tjejer:)!!


"Italiensk" Kaffekyss  Sanna ( fint ska det va ;).)

1 kommentar:

  1. Åh, vad mysigt !!! Och bara en massa snygga tjejer !!!! Kram

    SvaraRadera