måndag 26 september 2011

Från fredagsmys till vilse i skogen;)

Det är dags för fredagsmys!!! Ja i fredags hade vi lite extra mysigt med snack, bubbel och partystämning på jobbet. Vi piffade och stylade alla kunder och det var jätte trevligt.
 Efter en bra arbetsdag bar det av i full fart ut till våra sysslingars landställe på Rådmansö, för den obligatoriska svampplockar helgen. Dvs plocka svamp, äta gott, umgås och spela gamla hedliga sällskapsspel.


Lite mys.


Annicas kund fick en ny färg och kortare hår från att ha haft ca axel långt innan. Hon passade perfekt i sin nya frisyr, snyggt!


 Miranda fick ny färg och lite lockar.


Vilse i skogen.


Alla skogsmullar utom mamma då som tar bilden ;)

Jojjan, Tina och Carro laddar och taggar för svampplockning. Inget i korgen än så länge:)

Jocke med kniven!!

Jag höll på att garva ihjäl mig när Jocke dyker upp med en morakniv i brallan. Alla undrar vad han ska med den till när vi ska plocka svamp? Men  Jocke säger då stolt att  man  måste ha något att skära av svamparna med.  hahaha!

 Man behövde inte direkt leta svamp för det kryllade av dom över allt. Hittade både trattkantarell, gul kantarell och någon annan sort. Galet.




Jojjan och jag efter ca 1 timme i skogen och dags för lite fikapaus:)

 Är det ett troll eller en stor vit flugsvamp??



Efter en dag i skogen blev det en hel del svamp och det är ju alltid kul att man hittar något och inte bara virrar runt utan att hitta en enda svamp:)


Efter en hel ledig helg är jag nu utvilad och redo för en ny kreativ vecka på salongen.
Tack och hej! / Sanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar