måndag 4 juli 2011

Slut på semester och glass ätande:)

Ja då nu en ut vilad och glad tillbaka på jobbet efter en veckas semester. Blev en liten tur till Göteborg och sedan till Skåne. De har vart glass till frukost, lunch och middag :) jag är super nöjd! När jag kom hem från Skåne upptäckte vi att igelkotten som bor på vår tomt fått 4st kotte ungar, hur söta som helst!
Men detta  är ingen natur blogg (även om jag och mina granna blivit lite besatta av kottarna:) Så här kommer en lite update om vad som händer på salongen,, senaste nytt igelkottsklippning;)

Annica och jag har klipp,färgat och fixat hela dagen idag, så nu är produkterna till lotteriet inslagna. Håll utkik på facebook sidan.

NYHET! Till alla kunder som önskar att beställa stora schampon och balsam med pump, prata med oss så beställer vi in, även andra produkter som önskas eller saknas går att fixa :)





Blev några härliga semesterdagar på Åhus strand:)















Lite produkter till vår tävling.



 Kan tyvärr inte låta bli att lägga upp lite bilder på våra nya små kottar och deras mamma, dom e bara för söta och medans jag satt här och skrev kom min syrra in och sa att en av kottarna hade somnat på gräsmattan mitt på gräsmattan och behövde räddas. Så nu är han i säkert förvar under lekstugan igen.














3 av bebisarna



Mamman och den modigaste ungen äter thaimat hos grannen.


Kotte mamman chillar:)


Så här hade ungen somnat mitt på gräsmattan.



Räddad!


Taggarna utåt!
/Sanna




1 kommentar: