onsdag 6 juli 2011

NÄÄÄ nu blir jag sur!

Sitter här och ska lägga upp lite bilder och SÅÅÅ klart blir det strul, inget fungerar och det är lika dant på jobbet allt är ett stort jäkla datakaos!! Blir lite galen, men vad ska man göra? får bli en liten plan B i min inlägg i dag.

Nu är i allfall vår facebooktävling avslutad, Stort grattis till alla vinnare!


Hallonröd färg med ingora royal 5-88 och 9-888.




J beverly hills är märket som just nu är min stora favorit, produkter med otrolig vård och glans. Kolla in deras inspirationsvideo.



Simma lugnt!
/sanna

2 kommentarer:

  1. Hej hej :) Jag har en liten fråga. Jag har typ ljusbrunt hår nu, Med en liten utväxt(råttfärgad). jag vill få ljusare hår, och undrar hur du tycker jag ska gå tillväga. Jag har inte råd att gå till en frisör, och vill heller inte bleka allt. jag tänkte göra lite slingor, men hur får man de att "sjunka in" i färgen man har. Förstår du hur jag menar? så att inte slingorna blir så skarpa, utan smälter in. skulle bli jätte glad för svar. kram Emma

    SvaraRadera
  2. Hej, det är lite svårt att säga eftersom jag inte kan se ditt hår, skulle nog inte rekomendera att göra det själv men om du ändå vill testa själv med risk för att de kan bli fel så är mitt tips att ta en kompis till hjälp och att du köper en slingmössa och drar ut tunna slingor och lägger svag blekning (3%) på, du kan ju alltid göra en test slinga och se hur det blir, men det tror jag är det enklaste och lättaste sättet om du ska försöka själv. lycka till:)

    SvaraRadera