söndag 24 juli 2011

Grönt hår ,,, NEJ TACK!

Hej, Oftas kan folk fråga om man blir lite yrkesskadad av vårt jobb, om man spanar in håret på alla runt omkring. Min mamma brukar säga att jag ska sluta kolla henne i håret när jag pratar med henne, så jag antar att svaret är ja! man blir tydligen lite skadad ;) Själv tycker jag inte att det är så farligt, jag reagerar mest om jag tycker att något är ovanligt fult eller dåligt gjort eller tvärt om, när någon är sjukt snygg eller cool i sin frisyr.
Men för någon vecka sedan såg jag helt klart de fulaste jag någonsin sett, jag kunde inte sluta titta de var nästan så att jag ville smyg ta en bild,,, usch vilken hemsk människa jag e.
Tjejen som åkte framför mig i rulltrappan på väg ut på krogen, hade mossgrön/ militärgrön jacka på sig och hennes hår var i SAMMA färg och inte nog med att hon hade mossgrönt hår hon hade dåligt tunnt löshår också där pagekanten lyste igenom. Hon vinner helt klart med överlägsen marginal titeln som de fulaste håret i stockholm 2011.

Så vad ska man göra för att slippa grönt hår? Här kommer lite tips för att undvika grönt hår.

1. Var försiktiga när ni badar i pool med mycket klor, (speciellt om ni har blont hår), sätt därför gärna upphåret och var noga med att ducsha och tvätta ur håret efteråt.

2. Använd bra produkter. Använd schampo som skyddar håret från hårt vatten, mineraler och klor.
tex clarifier från J beverly hills.


3. Om du ändå lyckas få grönt hår finns det lite husmorsknep för att få bort de.
Knep 1. askorbinsyra ( går att köpa på apoteket)
Knep 2. ketchup (går att köpa på ica ;) )

4. Om du fortfarande har grönt hår är mitt säkraste kort att faktiskt gå till frisören.




Nytt smaskigt skvaller och magasin är alltid trevligt.



Annica kom och tittade förbi min nya lägenhet så vi kunde planera vår logga och dricka lite kaffe.




VECKANS SKRATT!

Våran hall är väldigt tom förtillfället och en morgon när jag kom till jobbet möttes jag av detta.


Helt ensam på en vit vägg har Annica spikat upp en liten Mona Lisa, hahaha jag hade svårt att hålla mig för skratt, men jag sa ingenting och i slutet av dagen frågade Annica mig om jag märkt något och vi båda började skratta för de ser för fånigt ut, men man lägger ju iallafall märke till "mini lisa" på väggen:) och enligt Annica är originalet pyttelitet också.
Hon ger alla kunder som kommer in ett gott skratt så hon får väl sitta kvar och sprida lite glädje. :)

Vid första anblicken kan man också tro att de e en liten Jesus;)


Ha en bra semester!
/Sanna

2 kommentarer:

  1. Hejsan!
    Brukar hälsa på din blogg lite då och då :)Gissar på att många frågar dig.. men du verkar ju ha koll! ;) Har du något tips på mitt tråkiga hår? Det är rakt klippt, typ axellångt, brunt. Funderar på sidecut, eller är det för mkt 2010? :P hehe Annat tips för att göra det lite roligare men ändå inte kapa av av allt hår jag har!? Hoppas allt är bra med dig Sanna! :)

    SvaraRadera
  2. nämen hej:) vad kul:) Det är alltid kul med lite förändring och det finns hur mkt som helst man kan göra, menar du som en undercute att raka av en del av sidan under till?? annars kan du ju alltid färga, klippa lugg, klippa en kortare frisyr eller sätta i löshår. finns hur mkt som helst du kan göra men de beror helt på vad du trivs i och vilken stil du gillar. Tycker du själv att det är snyggt så är det de :) kram på dej / sanna

    SvaraRadera